Božićni turnir "Čitluk 2015" u Stolnoteniskom klubu "Brotnjo"

Kao i svake godine do sada za božićne i novogodišnje blagdane tako i ove Stolnoteniski klub Brotnjo iz Čitluka u četvrtak 17. prosinca 2015. godine organizirao je Božićni stolnoteniski turnir "Čitluk 2015". U konkurenciji 16 registriranih natjecatelja najviše uspjeha imao je Blago Brkić koji je u finalnom meču bio sretniji od Dragana Šakote koji je zauzeo drugo mjesto.

STK "Brotnjo" jesenji prvak 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine

U nedjelju 06. prosinca 2015. godine u Mostaru odigran je treći turnus (tri kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine za stolnotenisače. U odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba "Mostar" grada s Neretve, gledatelji u Stolnoteniskoj dvorani na Rudniku u Mostaru mogli su gledati odličnu stolnotenisku priredbu. Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka nakon odigranog jesenskog dijela lige preuzeo je vrh tabele 1.

STK "Brotnjo" u vrhu 1. Federalne lige BiH

U nedjelju, 08.11.2015. godine odigran je 2. turnus (4 kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine za stolnotenisače u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Klokotnici-Doboj Istok. U odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboja, turnir se igrao na 5 stolova, uz odličan nastup Stolnotenisača Brotnjo iz Čitluka koji su nakon drugog turnusa i odigranih 7 kola zasjeli u sam vrh tabele 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine.

Nastup stolnotenisača "Brotnjo" u Doboju i Foči

Vikend koji je pred nama donosi uzbudljive mečeve za teniskim stolovima i nastupe stolnoteniskih majstora iz Brotnja. U nedjelju 08.11.2015. godine na rasporedu je 2. turnus (4 kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine koji će se igrati u Sportskoj dvorani Osnovne škole u Klokotnici-Doboj Istok u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboja. Ovaj turnus je iznimno važan za stolnotenisače 1.

Stolnotenisači "Brotnjo" putuju na gostovanje u Goražde

U subotu, 10. listopada 2015. godine igra se prvi turnus (četiri kola) Prve Federalne stolnoteniske lige Bosne i Hercegovine za muškarce. Turnus će se održati u Gradskoj dvorani u Goraždu s početkom u 10 sati.

Natjecanje za sezonu 2015./2016. u stolnoteniskim ligama Bosne i Hercegovine za muškarce organizirano je na sljedeći način:

1. Premier liga Bosne i Hercegovine kao najjača državna liga,

Stk "Brotnjo" vrši upis novih članova u školu stolnog tenisa

Škola stolnog tenisa se održava u prostorijama stadiona Bare u Čitluku u dvorani Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka.

Upis djece od 1. do 8. razreda se vrši 05. listopada 2015. godine u 19 sati kada se održava i prvi trening.

Školu stolnog tenisa će voditi profesionalni, licencirani stolnoteniski trener Danijel Berezovski iz Mostara.

Više informacija na kontakt broju:

063/817-511 - Danijel Berezovski

Stranice

Subscribe to STK Brotnjo RSS