Prijavljeni natjecatelji po kategorijama za "Brotnjo Open 2016"

Stolnoteniski klub Brotnjo iz Čitluka kao organizator 11. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2016" Vam omogućava da promptno pratite Vaše prijave po kategorijama prilikom svakog novog ažuriranja pristiglih podataka na popisu prijavljenih ili na linku ispod.

Igrači do 39 godina

1. Rejhan Memedović – Sarajevo (BIH)

2. Paulo Mandić – Dubrovnik (CRO)

3. Marko Gojačić – Čapljina (BIH)

NAPOMENA-VAŽNO

Molimo natjecatelje koji vrše prijavu na 11. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2016" putem naloga kod banke ili pošte da izričito poštuju naputak sa Propozicija koji glasi: "NA UPLATNICI ČITKO NAVESTI IME, PREZIME, MJESTO I KATEGORIJU NATJECATELJA (JMBG)" KAKO BI SE UPLATE - PRIJAVE MOGLE UTVRDITI ZA NATJECATELJE KOJI SE PRIJAVLJUJU.

Završni turnus Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine

U nedjelju, 10. travnja 2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboj Istoka održat će se 6. turnus (4 kola) 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu. Turnus će se igrati u Stolnoteniskoj dvorani Osnovne škole "Klokotnica" Općina Doboj Istok s početkom u 10.30 sati. Stolnoteniski klub Brotnjo iz Čitluka je prijavio nastup na završnom turnusu lige koji će potvrditi osvajača 1.

Međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2016"

U ponedjeljak, 04. travnja 2016. godine u prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" na Barama u Čitluku održan je sastanak povodom organizacije 11. međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2016". Turnir se već jedanaestu godinu u nizu održava povodom proslave dana općine Čitluk u organizaciji STK "Brotnjo" iz Čitluka. Imenovan je Organizacijski odbor 11.

Božićni turnir "Čitluk 2015" u Stolnoteniskom klubu "Brotnjo"

Kao i svake godine do sada za božićne i novogodišnje blagdane tako i ove Stolnoteniski klub Brotnjo iz Čitluka u četvrtak 17. prosinca 2015. godine organizirao je Božićni stolnoteniski turnir "Čitluk 2015". U konkurenciji 16 registriranih natjecatelja najviše uspjeha imao je Blago Brkić koji je u finalnom meču bio sretniji od Dragana Šakote koji je zauzeo drugo mjesto.

Stranice

Subscribe to STK Brotnjo RSS