Odigran Prvi turnus 1. Federalne lige Bosne i Hercegovine

U nedjelju, 16. listopada 2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Spin" iz Doboj Istoka odigran je Prvi turnus Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine za muškarce u stolnom tenisu. Turnir se igrao u Dvorani Osnovne škole "Klokotnica" u Doboj Istoku. Na turniru je nastupilo 11 ekipa sudionica Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine među kojima i ekipa Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka.

Odličan nastup Dragana Šakote u Vinkovcima

U subotu, 03.09.2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Cibalija" iz Vinkovaca održano je Otvoreno prvenstvo Vinkovaca u stolnom tenisu "Vinkovci Open 2016". Turnir se igrao u Osnovnoj školi "A.G.Matoša" u Vinkovcima povodom manifestacije 51. Vinkovačkih jeseni na kojem je nastupilo oko 100 natjecatelja iz regije u pet pojedinačnih starosnih kategorija i dvije kategorije parova.

Nove medalje za stolnotenisače "Brotnjo" u Trebinju

U subotu, 06.kolovoza 2016. godine u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Sveti Sava" iz Trebinja, u okviru ljetnog stolnoteniskog kampa u Trebinju u Sportskoj dvorani "Bregava" održan je 8. tradicionalni turnir veterana "Trebinje 2016". Turnir se igrao u sedam kategorija na kojem je prijavljeno oko 80 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Održan 11. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2016" s tri medalje za STK "Brotnjo" iz Čitluka

Tihomir Zovak, Ivo Jerkić, Brotnjo open 2016,

U subotu, 21. svibnja 2016. godine s početkom u 9.30 sati u organizaciji Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" iz Čitluka održan je 11. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2016". Turnir se igrao u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku na 10 profesionalnih stolova po pravilima ITTF-a kao i prethodnih godina povodom proslave Dana općine Čitluk i 710. godišnjice prvog poznatog pisanog spomena imena Brotnjo.

Stranice

Subscribe to STK Brotnjo RSS