Prvi turnir 3. lige Bosne i Hercegovine

U sezoni 2014./2015. stolnoteniski klub iz Brotnja nastupa u ligaškim natjecanjima sa dvije ekipe. Naredni vikend je na rasporedu 1. turnir 3. lige Bosne i Hercegovine koji se igra u Goraždu gdje su stolnotenisači Brotnja prijavili svoj nastup.

Očekujemo dobar start na početku sezone za STK "Brotnjo 2" u Goraždu.

Na linku ispod možete pogledati Propozicije za Prvi turnir Treće lige Bosne i Hercegovine.

Fadil Čustović novo pojačanje za STK Brotnjo iz Čitluka

Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka dobio je pojačanje za narednu sezonu. Duže vrijeme su vođeni razgovori između predstavnika Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" i sada već bivšeg stolnotenisača STK "Mostar" Fadila Čustovića, premier-ligaškog igrača koji je na obostrano zadovoljstvo pristupio klubu iz Brotnja i bit će veliko pojačanje u pohodu na Premier ligu Bosne i Hercegovine uz postojeći igrački kadar iz prošle sezone.

Završena stolnoteniska sezona u STK "Brotnjo"

Sinoć je u prostorijama Stolnoteniskog kluba Brotnjo iz Čitluka upriličena večera na završetku natjecateljske sezone 2013/2014. Nakon dobro odigrane sezone u 1. ligi Bosne i Hercegovine i organizacije 9.međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2014" klub iz Brotnja je u nazočnosti svojih članova i gostiju napravio presjek stanja u ovoj sezoni. U naredna 3 mjeseca slijedi zaslužena ljetna pauza od službenih aktivnosti i natjecanja.

Stolnotenisači "Brotnja" sa pet osvojenih pehara na "Brotnjo Open 2014"

Jučer je u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk odigran 9. međunarodni stolnoteniski turnir „Brotnjo Open 2014“. Na turniru je nastupilo stotinu natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a turnir koji se održava u povodu obilježavanja Dana općine Čitluk otvorio je načelnik općine Ivo Jerkić.

Podrška žrtvama poplave!

Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka upućuje podršku žrtvama poplava na ugroženim područjima Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije kao i svim prijateljima i natjecateljima kluba koji dolaze s tih područja u nadi da izdrže ova teška vremena za njih, njihove obitelji i uništena materijalna dobra kao i sveopću humanitarnu katastrofu.

Stranice

Subscribe to STK Brotnjo RSS