Stolnotenisači Brotnja odlični na gostovanjima u Banjaluci i Tuzli

Vikend iza nas je protekao dosta aktivno za stolnoteniske majstore sa celuloidnom lopticom iz STK "Brotnjo". Naime, u subotu je odigran drugi turnus 1. lige Bosne i Hercegovine u Banjaluci, dok je dan kasnije odigran drugi turnus 3. lige Bosne i Hercegovine u Tuzli. Stolnotenisači Brotnja u obje lige su imali značajne nastupe u kojima su zacrtali put prema zadanom cilju, a to je stabilna pozicija u sredini tabele u 1.

Prvi turnir 3. lige Bosne i Hercegovine

U sezoni 2014./2015. stolnoteniski klub iz Brotnja nastupa u ligaškim natjecanjima sa dvije ekipe. Naredni vikend je na rasporedu prvi turnir 3. lige Bosne i Hercegovine koji se igra u Goraždu gdje su stolnotenisači Brotnja prijavili svoj nastup.

Očekujemo dobar start na početku sezone za STK "Brotnjo II" u Goraždu.

Na linku ispod možete pogledati Propozicije za prvi turnir treće lige Bosne i Hercegovine za muškarce.

Fadil Čustović novo pojačanje za STK Brotnjo iz Čitluka

Stolnoteniski klub "Brotnjo" iz Čitluka dobio je pojačanje za narednu sezonu. Duže vrijeme su vođeni razgovori između predstavnika Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" i sada već bivšeg stolnotenisača STK "Mostar" Fadila Čustovića, premier-ligaškog igrača koji je na obostrano zadovoljstvo pristupio klubu iz Brotnja i bit će veliko pojačanje u pohodu na Premier ligu Bosne i Hercegovine uz postojeći igrački kadar iz prošle sezone.

Stranice

Subscribe to STK Brotnjo RSS