Stolnotenisačima Brotnjo pet medalja na "Brotnjo Open 2018"

Tihomir Zovak, Marin Radišić, Dragan Šakota, Brotnjo Open 2018

Trinaestim međunarodnim stolnoteniskim turnirom „Brotnjo Open 2018“, koji je danas odigran u Gradskoj športskoj dvorani, započelo je obilježavanje Dana općine Čitluk i 712. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo. Na međunarodnom turniru u organizaciji Stolnoteniskog kluba Brotnjo nastupilo je oko 120 stolnotenisača i stolnotenisačica.

Završni turnus u Goraždu

U nedjelju, 06.05.2018. godine odigrat će se 6. turnus (4 kola) Prve Federalne lige Bosne i Hercegovine za muškarce. Turnus će se igrati u Gradskoj sportskoj dvorani u Goraždu pod organizacijom STK "Goražde" iz Goražda s početkom u 10.00 sati. Delegat/Vrhovni sudac na turniru je gospodin Jasenko Hadžić iz Goražda a predstavnik organizatora je gospodin Edin Hadžiahmetović iz Goražda.

Rekonstrukcija mrežnih stranica

Obaviještavamo posjetitelje mrežnih stranica STK "Brotnjo" da smo u proteklih tjedan dana imali određenih tehničkih problema prilikom učitavanja na naše internetske stranice povodom hakerskog napada. Nakon izvršene rekonstrukcije mrežnih stranica ponovo smo sa vama.

Hvala na razumijevanju !

Prijave obustavljene za "Brotnjo Open 2018"

Aktualne prijave za 13. međunarodni stolnoteniski turnir "Brotnjo Open 2018" možete provjeriti i pratiti na popisu ispod. Molimo prijavljene natjecatelje koji se nalaze na listi prijavljenih da eventualne greške prilikom razvrstavanja u starosne kategorije, zavođenju imena, prezimena, gradova iz kojih dolaze ili bilo kojeg drugog razloga prijave na broj mobitela +387 63 321 454.

Žene